Za Di Mariju u direktnom programu rekao da je "fudbalski mrtvac", a on mu pokazao kakav je gospodin

Oglasio se na Instagramu

Za Di Mariju u direktnom programu rekao da je "fudbalski mrtvac", a on mu pokazao kakav je gospodin

Endin Čaušević

Angel Di Maria našao se u centru pažnje italijanske javnosti nakon što ga je jedan tamošnji novinar isprozivao i izvrijeđao u direktnom TV prenosu, ali Argentinac nije ostao dužan i odlučio je da odgovori putem Instagrama.

Di Maria je ljetos stigao u Juventus kao veliko pojačanje nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om. Prvi dio sezone muku je mučio s povredama, ali nakon Mundijala na kojem je s Argentinom postao prvak svijeta konačno se počeo vraćati u staru formu.

Iskusni Argentinac igra u dosta dobroj formi u posljednje vrijeme i postao je jedan od najvažnijih igrača u ekipi Maxa Allegrija.

No, očito je da baš nisu svi zadovoljni igrama Di Marije u dresu Stare dame, a to se posebno odnosi na novinara Ivana Zazzaronija koji je ničim izazvan odlučio da isproziva Argentinca, te ga žestoko uvrijedi.

Zazzaroni inače radi kao urednik na Corriere dello Sportu i on je tokom jedne emisije u direktnom prenosu pričao o Di Mariji, ali i o Paulu Pogbu i na zaprepaštenje svih uvrijedio ih je na neočekivan način.

Ovaj novinar je za Di Mariju i Pogbu rekao da su "fudbalski mrtvaci" i da su se pokazali kao totalni promašaji za Juventus.

Oglasi

Za Pogbu bi se i moglo reći da je promašaj jer jedva da je odigrao nekoliko minuta ove sezone, ali za Di Mariju i ne baš. Argentinac je na 25 nastupa ove sezone zabio osam golova i dodao sedam asistencija i statistički je među najboljim igračima Juventusa.

Ova uvreda sigurno je zasmetala Di Mariji koji je odlučio da reaguje i odgovorio je na objavu na Instagramu gdje piše šta je Zazzaroni rekao o njemu.

L'attacco di Zazzaroni:

Međutim, Argentinac je pokazao kakav je gospodin i nije htio da ulazi u svađu, te je emotikonima koji se smiju pokazao da mu takvi komentari uopšte nisu bitni i na vrlo jednostavan način je sve to "prokomentarisao".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Di Maria je s Juventusom potpisao ugovor na samo godinu dana, ali već sada se piše da je Juve spreman da mu ponudi novi jednogodišnji ugovor jer su zadovoljni s onim što Argentinac pokazuje na terenu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije