Angel Di Maria nakon jedne sezone napušta Juventus!
Argentinski fudbaler odlazi iz Torina nakon jedne poprilično neuspješne sezone (Foto: EPA)

Ništa od novog ugovora

Angel Di Maria nakon jedne sezone napušta Juventus!

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Angel Di Maria (35) napustit će Juventus na kraju ove sezone. Rukovodstvo kluba odlučilo je ne ponuditi nastavak saradnje iskusnom fudbaleru i saradnja će biti okončana 30. juna.

Angel Di Maria napušta Juventus na kraju ove sezone. Rukovodstvo kluba suočeno sa svim problemima koje ima odlučilo je da mu ne ponudi nastavak saradnje i on će napustiti ekipu iz Torina.

Sky Sport navodi kako je odluka već donesena i saopštena ovom 35-godišnjaku koji nikog nije previše oduševio.

"Juventus je odlučio da ne produži ugovor Angela Di Marije. Bianconeri nisu zadovoljni njegovim nastupima tokom sezone", piše Sky Sports.

Iskusni krilni fudbaler je ove sezone nastupio u 38 utakmica za Staru damu i ima učinak od osam pogodaka i sedam asistencija.

Međutim, to je za njegove mogućnosti premalo. U Juventusu očigledno vjeruju kako je Argentinac trebao pružiti mnogo više i odlučili su završiti ugovor s njim.

Oglasi

Di Maria će tako potražiti novi klub ovog ljeta. Neće ga teško pronaći jer postoji veliki interes za njegovim uslugama i sigurno da će i on tražiti klub u kojem će moći uzeti još neki trofej.

Za Di Mariju u direktnom programu rekao da je "fudbalski mrtvac", a on mu pokazao kakav je gospodin

Novinar Ivan Zazzaroni imao je nedavno zanimljiv obračun s Angelom Di Marijom o kojem se pričalo.

Zazzaroni inače radi kao urednik na Corriere dello Sportu i on je tokom jedne emisije u direktnom prenosu pričao o Di Mariji, ali i o Paulu Pogbu i na zaprepaštenje svih uvrijedio ih je na neočekivan način.

Ovaj novinar je za Di Mariju i Pogbu rekao da su "fudbalski mrtvaci" i da su se pokazali kao totalni promašaji za Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova uvreda sigurno je zasmetala Di Mariji koji je odlučio da reaguje i odgovorio je na objavu na Instagramu gdje piše šta je Zazzaroni rekao o njemu.

Caption

Međutim, Argentinac je pokazao kakav je gospodin i nije htio da ulazi u svađu, te je emotikonima koji se smiju pokazao da mu takvi komentari uopšte nisu bitni i na vrlo jednostavan način je sve to "prokomentarisao"

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659354598
Steta ,bolje da su njega ostavili a prodali ono smece od Vlahovica
0 0
Mowzilla
Greska, Di Maria je cinio pola ekipe. Covjek je uvijek bio najbolji u svojoj ekipi, pa cak i u ManU-u tadasnjem. Steta, ali hvala mu za sve...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi