Angel Di Maria "likeom" novog dresa otkrio svoju narednu destinaciju

Napušta PSG

Angel Di Maria "likeom" novog dresa otkrio svoju narednu destinaciju

A. Čaušević

Izgleda da je došao trenutak da Angel Di Maria zaigra za još jednog evropskog velikana i to iz četvrte različite Lige petica.

Di Mariji na kraju sezone ističe ugovor s PSG-om. Parižane napušta kao najbolji asistent u historiji kluba i to nakon sedam godina igranja na Parku prinčeva.

Iako ima 34 godine Argentinac je i dalje među najboljim na svojoj poziciji i neće brinuti za svoju budućnost. Na stolu već ima ozbiljnu ponudu i njegov novi angažman je blizu realizacije.

Ukoliko je vjerovati informacijama iz Italije Di Marijin novi klub bit će Juventus, a jednim ''likeom" na Instagramu je i odlični krilni fudbaler potvrdio mogući prelazak u redove Stare dame.

Juventus je objavio dres za narednu sezonu, a interesantno da je da se Di Maria našao u grupi igrača koji su kliknuli ''sviđa mi se'' na novu garnituru dresova Bianconera.

Oglasi

U torinskom klubu su svakako jako zaintersovani za 34-godišnjeg Argentinca te su kontakti sa menadžerom Jorgeom Mendesom već uspostavljeni.

Prema nekim informacijama na godišnjem nivou bi imao platu od 7 miliona eura plus bonusi, ali nepoznata je dužina trajanja ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moja ideja je igrati još jednu godinu u Evropi i doći spreman na Svjetsko prvenstvo i zatim se vratiti u Argentinu", kazao je Di Maria prije nekoliko dana.

Jedan od najboljih krilnih fudbalera svoje generacije na Starom kontinentu igra već 15 godina. Ranije je nosio dresove Benfice, Real Madrida i Manchester Uniteda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Možda mu se sviđa dres i to je to
2 0
Mowzilla
Bujrum, samo se moze dobiti njime kao lani sa Alvesom, Tevezom, a Di Maria je svakako podcijenjen igrac, tako da kod nas i tu jednu sezonu moze da postane legenda.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi