Nema dileme gdje ide: Pogba već dobio ponudu i rekao agentu da su oni prioritet?

Juve ga želi nazad

Nema dileme gdje ide: Pogba već dobio ponudu i rekao agentu da su oni prioritet?

E. Čaušević

Paul Pogba će na kraju ove sezone napustiti Manchester United jer nije odlučio produžiti ugovor.

Pogba s Crvenim đavolima ima ugovor do kraja sezone i odbio je mogućnost ostanka na Old Traffordu. Francuski veznjak će nakon šest godina spakovati kofere jer želi novi izazov.

U United se vratio 2016. godine kada je u transferu vrijednom 100 miliona funti stigao iz Juventusa. Međutim, mnogi smatraju da Pogba nije uspio da opravda uloženi novac i očekivanja u dresu Manchester Uniteda.

Odlučio je da kao slobodan igrač napusti klub, a prije nekoliko dana se špekulisalo da bi mogao ostati u Manchesteru i potpisati za gradskog rivala City, no on je takvu mogućnost odbio.

Pogba se povezuje još s Real Madridom i PSG-om, no u utrku za njegov potpis uključio se i Juventus gdje je on pružao najbolje partije u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Juve je prvi klub koji je napravio konkretan potez i već je ponudio Pogbi ugovor. Stara dama mu nudi saradnju na četiri godine, te sedmičnu platu od 200.000 eura uz veliki bonus ukoliko potpiše za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Juventusu smatraju da bi Pogba bio odlično pojačanje i sjajan izbor za njihov vezni red, a navodno su i favoriti za njegov potpis jer Francuz nema ništa protiv povratka u klub iz Torina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647539682
Juventusu treba neki borac na sredini terena koji zna napravit visak na sredini terena a ne ova stozina ima juventus ovakvih manekena...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi