Anguissa na meti lopova, ukrali mu nakit u vrijednosti od 100.000 eura

Još jedan u nizu

Anguissa na meti lopova, ukrali mu nakit u vrijednosti od 100.000 eura

Endin Čaušević

Fudbaleri u Španiji često su na meti lopova koji im pljačkaju kuće dok su oni na utakmicama svojih klubova.

Ovaj problem zadesio je mnoge igrače Barcelone u posljednje vrijeme, ali i ostali španski klubovi imaju iste probleme. Na meti pljačkaša ovaj put je bio Andre Anguissa koji nosi dres Villarreala.

Anguissa je ovog ljeta stigao u Villarreal iz Fulhama na jednogodišnju posudbu, a sada je dobio i "dobrodošlicu". Kada je došao kući nakon treninga Villarreala vidio je da su mu otvorena ulazna vrata i odmah je znao o čemu se radi.

Ovaj 23-godišnji Kamerunac je odmah pozvao policiju koja je stigla i zaključila da je on bio žrtva pljačkaša. Oni su odnijeli dosta vrijednih stvari iz kuće, a potvrđeno je da je igraču Villarreala ukraden nakit u vrijednosti od 100.000 eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kuća u kojoj Anguissa živi nalazi se u blizini plaže zbog čega lopovima nije bilo teško da provale i na stražnji ulaz iznesu bez problema mnoge vrijedne stvari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi