Anketa je rekla svoje: Navijači Barce znaju koga žele za sljedeće veliko pojačanje!

Francuz "otpuhao" konkurenciju

Anketa je rekla svoje: Navijači Barce znaju koga žele za sljedeće veliko pojačanje!

Evropski velikani su uvijek u potrazi za pojačanjima koja će dodatno osnažiti ekipu. Izuzetak nije ni Barcelona, bez obzira na sve majstore koje Katalonci imaju u svojim reodovima.

Čelnici Barce uvijek razmišljaju ko bi se mogao uklopiti u jadinstveni stil ekipe i biti sljedeće veliko pojačanje.

Dok oni razmišljaju, navijači nemaju dileme. Oni znaju ko bi trebao biti sljedeće veliko pojačanje Barcelone.

Naime, španski Mundo Deportivo je proveo anketu u kojoj je učestvovalo 46.716 ispitanika, a pitanje je bilo jednostavno: Koga bi Barcelona trebala dovesti kao svoje naredno veliko pojačanje?

Ponuđeno je bilo 20 opcija, a među imenima poput Icardija, Lewandowskog, Griezmanna, Aubameyanga i Kanea, izdvojio se Kylan Mbappe.

Tačnije, senzacija PSG-a je "otpuhvala konkurenciju". Tako je čak 48% glasova bilo za Mbappea kao željeno pojačanje Barcelone, dok je, daleko, na drugom mjestu bio Harry Kane sa 14% glasova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim njih dvojice, nijedan od ponuđenih igrača nije prešao 10%.

Ipak, teško da Barcelona, barem u skorije vrijeme, može realizovati transfer sjajnog Mbappea. Naravno, nikad se ne zna...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi