Anonimusi i amateri večeras predvode Dansku u Slovačkoj

Nevjerovatan cirkus

Anonimusi i amateri večeras predvode Dansku u Slovačkoj

E. Čaušević

Reprezentacija Danske večeras igra u gostima prijateljsku utakmicu protiv Slovačke.

Danci su se našli u nevjerovatnim problemima pred mečeve Lige nacija i prijateljsku utakmicu sa Slovačkom. Naime, glavne zvijezde Danske odbijaju da igraju utakmice Lige nacija zbog sukoba Saveza i Asocijacije profesionalnih fudbalera ove države.

Zbog toga će večeras za Dansku igrati fudbaleri koji većinom igraju u danskim nižim ligama, a mnogi od njih samo se amaterski bave fudbalom. Ipak, zbog nevjerovatne situacije oni će sada dobiti šansu da zaigraju u nacionalnom dresu.

Sastavi Slovačke i Danske pred večerašnji meč su već poznati, a sada je i zvanično da će Danci biti u sastavu koji niko nije mogao ni sanjati. Amateri i niželigaši će večeras igrati protiv Slovačke, a o njima je skoro nemoguće naći neku informaciju na internetu.

Slovačka: Sulla, Gyomber, Pekarik, Škrtel, Mazan, Hrosovsky, Hamšik, Kucka, Mak, Duda, Nemec.

Danska: Bank, Priisholm, Bommelund, Johansen, Nielsen, Fonss, Bannis, Gaudin, Vollersen, Kempel, Offenberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi