Sin mu je zadužio "sveti" broj: Otišao u prodavnicu te u suzama potrošio 800 eura na dresove

Proveo besane noći u suzama

Sin mu je zadužio "sveti" broj: Otišao u prodavnicu te u suzama potrošio 800 eura na dresove

A. Čaušević

Kada sa 18 godina zadužite broj koji se u jednom od najvećih svjetskih klubova smatra svetim onda je jasno da vrijedite i da mnogi od vas očekuju velike stvari. 

Broj 10 u Barceloni će ubuduće nositi Ansu Fati, jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice. Čast da nosi isti dres kao velikani Romario, Rivaldo, Ronaldinho i Leo Messi se vjerovatno dobije jednom u životu i nikad više.

Koliko mladi fudbaler isto toliko je bio emotivan i njegov otac Bori koji je danas otišao u Barcin fanshop i na dresove svog sina potrošio 800 eura.

"Ovo je impresivno, niko nije mogao ovo zamisliti. Ludo je", kazao je Bori za španske medije.

"Iza nas je loš period, dosta sam plakao, mnogo puta, Ansu također. On je jak, ali iza njega je devet teških mjeseci."

Podsjećanja radi, mladi ofanzivac je zbog teške povrede imao i nekoliko operacija, međutim sada je spreman da kroći na teren i pokaže ono što najbolje zna.

"Ne želim nikome ono što smo mi prošli. Pa ni najgorem neprijatelju. Ali život ide dalje. Proveo sam dosta besanih noći. Osjetili smo podršku Barcelone svaki put kada bi došli na testove, mi smo jedna velika porodica."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nadam se da će se vratiti najbolji Ansu. Sretni smo. Nemam riječi da opištem šta njemu znači da naslijedi Messijevu 'desetku'. To je trenutak koji se zauvijek pamti", rekao je Fati senior.

Nakon što je završio razgovor obukao je sinov dres te ponosno odšetao, pa i kako drugačije kada ste otac djeteta kojem je uspjelo nešto kao rijetko kome u svijetu fudbala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Petraaa
Kupio 5 dresova i šta sad.. Kao da je 50 kupio..
3 0
user1630607937
Koliko se pise o ovoj Barci ja jos nigdje nisam vidio ni jedan Clanak da je real kupio jednog od najboljih mladih veznih igraca Camavigna
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti