Mundo Deportivo: Tri opcije su ispred Miralema Pjanića, dvije su ponude iz drugih klubova
Foto - EPA

Katalonci ga se i dalje žele riješiti

Mundo Deportivo: Tri opcije su ispred Miralema Pjanića, dvije su ponude iz drugih klubova

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (31) nije uspio da realizuje transfer u Juventus u posljednjim danima prelaznog roka.

Bh. fudbaler silno je želio da se vrati u Torino, ali na kraju dogovor o njegovom povratku nije postignut i Pjanić je ostao u Barcelonu.

Međutim, Pjanić se ponovo povezuje sa odlaskom. Transfer rok nije završen u Rusiji i Turskoj i španski mediji 31-godišnjeg veznjaka ponovo sele sa Camp Noua.

Mundo Deportivo danas donosi informaciju kako Pjanić pred sobom ima tri opcije, a prva među njima je odlazak u Rusiju, gdje prelazni rok traje do utorka.

Ovaj katalonski list tvrdi da je interes za bh. fudbalera pokazao ruski prvak Zenit St. Petersburg, koji ga želi na posudbu do kraja sezone.

Oglasi

Navodno, Zenit je spreman da preuzme veći dio plate bh. fudbalera, ali Pjanić ne želi ni da čuje za odlazak u Rusiju.

Druga opcija je ponuda iz jedne od arapskih zemalja. Mundo Deportivo tvrdi kako se radi o super ponudi, ali nisu saopštili zemlju niti ime tima koji u svojim redovima želi bh. veznjaka.

Treća opcija je ona koja je za sada najizglednija. To je ostanak u Barceloni, iako Ronald Koeman ne računa na njegove usluge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On bi u naredna četiri mjeseca proveo na klupi i na tribinama, a rješenje svojih muka bi mogao potražiti u januaru i zimskom prelaznom roku.

Pjanić je od dolaska u Barcelonu odigrao samo 30 utakmica od kojih je većinu počeo na klupi za rezervne igrače.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Comandini
Mehremic je u istoj situaciji kao Pjanic a niko ni habera.
8 0
amza
Kako je igrao sinoć i nije za bolje od rusije ili turske na emirate mu najbolje
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti