Dok se u Barceloni bave Dembeleom iza leđa im PSG sprema još jedan brutalan udarac

Ovi klubovi se baš ne podnose

Dok se u Barceloni bave Dembeleom iza leđa im PSG sprema još jedan brutalan udarac

Endin Čaušević

Barcelona namjerno odugovlači s transferom Ousmanea Dembelea u PSG i na sve načine pokušavaju da pokvare taj posao, ali u katalonskom klubu ni slutili nisu da im Parižani iza leđa spremaju još jedan težak udarac.

Dembele je još prije desetak dana pristao na ponudu koju je dobio od PSG-a prema kojoj će francuski klub aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 50 miliona eura, ali će Barceloni pripasti tek 50% novca od te sume.

U Barceloni su bijesni zbog Dembeleove odluke i rade sve kako bi mu pokvarili posao. Nekoliko dana je u Parizu čekao zeleno svjetlo kako bi odradio ljekarski pregled i potpisao za PSG, ali potvrdni mail iz Barce nikada nije stigao.

Dembele se čak morao vratiti u Barcelonu gdje se sinoć priključio treninzima katalonskog kluba. Međutim, dok se u Barci bave Dembeleom španski mediji pišu da im PSG sprema još jedan težak udarac.

Madridski AS objavio je da Dembele nije jedini koga PSG želi dovesti ovog ljeta i da u tajnosti spremaju još jedan transfer.

Oglasi

Navodno, PSG želi da dovede Ansua Fatija na insistiranje Luisa Enriquea koji vjeruje da bi se mladi napadač odlično uklopio u njegov tim.

PSG je kontaktirao već njegovog agenta Jorgea Mendesa koji je to jedva dočekao jer on već dugo nagovara Fatija da napusti Barcelonu gdje nema minutažu koju očekuje.

Mendes je nudio Fatija klubovima iz Engleske, ali je on to odbio jer želi ostati u Barceloni. Međutim, s PSG-om bi mogla biti druga priča i to zbog Enriquea koji uvjerava Fatija da dođe u Pariz.

Također, čak bi i u Barceloni mogli pristati da prodaju Fatija čime bi oslobodili prostor u budžetu, ali i osigurali novac za dovođenje nekog zvučnog pojačanja, a zna se da je na toj listi Bernardo Silva glavna meta.

PSG nudi Fatiju duplo više novca nego što ima u Barceloni, ali problem im je činjenica da on i nije baš zainteresovan za transfer.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već sada mnogi vjeruju da PSG sada to radi namjerno samo kako bi naštetio Barceloni jer ovi klubovi već godinama imaju veoma loš odnos.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
Kakav udarac? Pa oni ga mole da ga prodaju.
0 0
user1676114259
Joj sto bi za****li Barcelonu, pa oni zele da ga se rijese po svaku cijenu , hahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti