Ansu Fati zabio gol Cadizu, krenuo da slavi, a onda svojim potezom oduševio cijeli stadion

Znao je da nikome nije baš do fudbala

Ansu Fati zabio gol Cadizu, krenuo da slavi, a onda svojim potezom oduševio cijeli stadion

E. Čaušević

Utakmicu Cadiza i Barcelone obilježile su nemile scene na tribini u samom finišu utakmice.

Glavni sudija prekinuo je utakmicu u 81. minuti nakon što su mu navijači signalizirali da se nešto dešava, te da jednom navijaču nije dobro.

Del Cero je odmah pokazao ljekarskim ekipama Cadiza i Barcelone da krenu ka tribini i pomognu nesretnom navijaču kojem je pozlilo, te se srušio.

Ubrzo nakon njih stigli su i članovi hitne pomoći koji su počeli da oživljavaju navijača koji je doživio srčani udar.

Nakon više od pola sata drame uspjeli su ga oživjeti i stabilizovati, a onda su ga kolima hitne pomoći prebacili u bolnicu.

Cijela drama u Cadizu trajala je skoro sat vremena, a nakon što je hitna pomoć napustila stadion glavni sudija je poručio igračima da će se utakmica nastaviti i da će se odigrati preostalih devet minuta.

Oglasi

Nakon što je meč nastavljen Barcelona je uspjela postići još dva gola i na kraju slaviti sa 4:0.

U centru pažnje u 86. minuti bio je Ansu Fati koji je na asistenciju Roberta Lewandowskog zabio pogodak za 3:0, ali je potom oduševio navijače Cadiza svojim potezom.

Ansu Fati se izvinjavao zbog slavlja gola jer je bio svjestan da nikome na stadionu baš nije do fudbala nakon svega što se desilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Do kraja utakmice u sudijskoj nadoknadi još je Ousmane Dembele zabio fantastičan pogodak i postavio je konačnih 4:0, ali ni Francuz nije htio da slavi svoj pogodak koji je bio zaista spektakularan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi