Ansu Fati na terenu proveo samo četiri minute i zbog brutalnog faula dobio direktan crveni karton

Glupost Barcinog tinejdžera

Ansu Fati na terenu proveo samo četiri minute i zbog brutalnog faula dobio direktan crveni karton

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju trenutno na Camp Nou meč 35. kola La Lige protiv gradskog rivala Espanyola.

U prvom poluvremenu domaći tim je bio očajan na terenu i nevjerovatno zvuči da u 45 minuta igre nisu uspjeli niti jednom šutirati u okviru gola Espanyola.

Početkom drugog dijela Quique Setien je na teren poslao Ansua Fatija, ali samo četiri minuta kasnije ovaj tinejdžer je dobio direktan crveni karton.

Fati je žestoko faulirao Calera, a sudija Montero mu je prvo pokazao žuti karton. No, nakon što je pogledao snimak ovog faula predomislio se i pokazao je Fatiju put ka svlačionici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Burtalan faul igrača Barcelone možete pogledati OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ekstravaganzni.
Start prvo na loptu. Zuti ne crveni
9 7
NodzeRM
Ma nije crveni, ovo je bilo za haga.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi