10

Komentari (10)

Ecosport
Ovo definitivno nije trebo biti crveni isto kao ni za Espanyol. To je prestrogo. Ako je ovo crveni, onda je trebao biti i crveni za Ramosa protiv Bilbaa jer je isto tako Ramos stao Garciji na nogu.
NodzeRM
Ma nije crveni, ovo je bilo za haga.
ekstravaganzni.
Start prvo na loptu. Zuti ne crveni
Vuk13
Čudi me da ti nisi u nekom sudačkom savezu s takvim znanjem
ArminA
Jelde Real kriv sto je dobio crveni... Zasluzen crveni i to je to,oba kartona ispravna odluka.
Crnogorac45
Da nije mozda faul za Fatija?
Mirsad1705
Start igrača na loptu, pa onda na protivnika (a i ovdje je bio taj slučaj, Fati je prvo zahvatio loptu, kako si dobro primijetio), NE SVIRA SE FAUL, a kamoli karton, pa još crveni! Sudija je očito dobio instrukcije iz VAReal sobe, da pokaže crveni karton. Nedugo zatim igrač Espanjola je uradio obrnuto, prvo je pokupio Pikea po nogama, a zatim nekako uspio iščačkati loptu. Ovdje je direktni crveni karton u skladu sa pravilima, jer je ograć startao džonom, s očitom namjerom da povrijedi protivnika, dok je lopta bila u drugom planu.
Mirsad1705
Armina, da bi nešto komentarisala, trebaš prvo znati o čemu se radi. U slučaju Ansu Fatija, on je startovao na loptu, zakačivši nakon toga igrača (koji je kako je i uvježban, pao kao pokošen) - važno je PRVO start na loptu, a zatim na igrača. Fudbalska pravila su sasvim jasna, zna to i sudija, ali on više voli Real, nego da pošteno sudi.
BaboBih
Te tvoje izjave Mirsade nigdje veze, ali ono bas haha pa de koristi malo zdrav razum. Pravilo glasi ako recimo klizes prvo na loptu i igrac ti pada preko noge, da nista se ne svira. Ali to ne znaci da mozes dzonom ici na loptu prvo, pa nastavi po igracu. Slomi mu noge ako treba. Ta tvoja logika ti kaze da ako igrac udari prvo loptu, moze slobodno protivnika poslije i nozem bosti a nista da se ne svira.. jer je kako kazes prvo startao na loptu haha
Jupp
Barcelonu nije da ne gotovim, vec prezirem.. ali ovo nije za crveni definitivno. Vidi se da je isao na loptu nogom, tek nakon toga protivnicki igrac priza svoju nogu! Treba biti objektivan..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti