"Rebić sluša najgoru muziku, onu hrvatsku..."

Detalji iz svlačionice Rossonera

"Rebić sluša najgoru muziku, onu hrvatsku..."

Admin Čaušević

U svlačionici Milana često se mogu čuti jezici s našeg govornog područja pošto dres Rossonera nose Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić i naš Rade Krunić. 

U "multinacionalnim" svlačionicama uvijek ima dosta različitosti, ali i zanimljivosti. Tako je i u Milanu gdje igraju igrači iz više zemalja.

O nekim detaljima iz svlačionice za belgijske medije govorio je Alexis Saelemaeker, a svakako najzanimljivija je ona o Ante Rebiću.

"Mislim da najgoru muziku sluša Rebić. Sluša hrvatske pjesme koje ne ulaze u moj ukus",kazao je Saelemaekers.

Kao najgoreg plesača izabrao je Gianluigija Donnarummu koji je u međuvremenu otišao, pa je za njegovogo nasljednika izabrao Davida Calabriju.

"Rafael Leao je najtalentovaniji. Više puta sam mu rekao da ako hoće može osvojiti Zlatnu loptu. On se najbolje i oblači, zajedno sa mnom."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belgijanac je kazao da se najviše druži sa Theom Hernandezom te Olivierom Giroudom koji je nedavno stigao u klub.

Milan novu sezonu Serije A počinje gostovanjem Sampdoriji. Rossoneri su nakon godina i u Ligi prvaka pa će predstojeća takmičarska godina za navijače milanskog kluba biti sigurno puna očekivanja.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
E moj Čauševiću, znaš kakvu muziku slušaju naši i srbijanci i neki drugi? Da li je ona bolje od neke hrvatske? Nekome je, većini u inostranstvu nije, ali niko neće da komentariše. A ti prenio jedno mišljenje i to je jako bitno u sportu
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi