Vukušić: Svi pozivi su do sada bili iz inostranstva

Da li će se vratiti na Poljud?

Vukušić: Svi pozivi su do sada bili iz inostranstva

S. Mlaćo
Ante Vukušić je prije par dana napustio Olimpiju.

Iako je pružao sjajne partije, nastavak saradnje sa slovenskim klubom nije dogovorio.

Odmah su počele špekulacije gdje bi mogao nastaviti karijeru, a treba istaći da se ranije dovodio u vezu sa Sarajevom i Zrinjskim. Najbolje dane igračke karijere proveo je na Poljudu u dresu Hajduka, pa se počelo špekulisati da bi se mogao vratiti u taj klub.

 “Nitko nije ni znao da ću biti slobodan igrač, a svi pozivi do sada su bili iz inozemstva. Što se Hajduka tiče, zadnji razgovor sam imao kada su u klubu bili Kos i Branco. Meni je zapinjalo u Furthu oko raskida ugovora, ali na kraju se to riješilo i dobio sam papire kao slobodan igrač, no iz Hajduka se više nisu javljali, a ja nisam netko tko se gura i povlači za rukav”, rekao je Vukušić za Dalmatinski portal.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ističe da je neočekivano postao slobodan, te da je sve pozive do sada imao samo iz inostranstva.

Promo

Top Komentari

pero98
Za Hajduk igraju domaća dica poput Jaira, Hamze, Jradija, Todorovića i ostalih. Što će im stranac poput Vukušića?
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi