Ovo je nova ''desetka'' jednog od najpoznatijih klubova svijeta

Čudan outfit

Ovo je nova ''desetka'' jednog od najpoznatijih klubova svijeta

Admin Čaušević
Teme:

Mnogi fudbaleri imaju neobičan ukus i sve je više onih koji odstupaju od nekih tradicionalnih normi, pogotovo se to odnosi na mlađe generacije.

Kada je prije nekoliko dana stigao na prozivku svog kluba Antony Gordon je privukao ogromnu pažnju zbog svog čudnog outfita.

Gordon se pojavio u odjeći koju morate vidjeti da bi ste povjerovali da je neko nosi. Nosio je džemper na kojem je pisalo ''Umjetnik'', dok je nosio i neobične karirane pantalone.

Riječ je o fudbalu koji nastupa za Everton, sigurno jedan od najpoznatijih klubovana svijetu koji je iza sebe imao užasnu sezonu.

Gordon je prošle sezone bio sasvim solidan, a interesnatno da je pred novu takmičarsku sezonu zadužio ''desetku''.

[instagram]nstagram.com/p/Cf4E2MKAmpL/?hl=en[/instagram]

Broj "deset" u većini klubova obično nose najbolji igrači, možda i to govori koliko na Goodison parku vjeruju 21-godišnjem Englezu.

U prošlosti su ovaj broj nosili neki od najvećih legendi Evertona kao što su Duncan Ferguson, Wayne Rooney i Mikel Arteta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Gordona su u svojim redovima ovog ljeta željeli vidjeti Newcastle United i Tottenham, ali su Karamele odbile sve ponude za svog kapitalca.

Veznjak se Evertonu priključio sa 11 godine, a debi za prvi tim je imao kao 16-godišnjak. Prošle sezone je bio odličan sa četiri gola i dvije asistencije na 35 mečeva Premiershipa.

Top Komentari

Sanska_Prangija
On je imao odlicnu sezonu s cetiri gola i dvije asistenicje u 35 tekmi, a torres je u barci bio skroman s 6 golova i 6 asistencija? Navijam za bayern citav svoj zivot, znaci za barcu me u biti boli briga.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi