Moderni fudbaleri i 220.000 sedmično: Prvo uništi BMW-a, pa pokvari Lamborghinija, a na terenu bruka

Ne vode računa o novcu

Moderni fudbaleri i 220.000 sedmično: Prvo uništi BMW-a, pa pokvari Lamborghinija, a na terenu bruka

A. Čaušević

S obzirom na visoka sedmična primanja moderni fudbaleri, pogotovo oni koji su ranim 20-im, ne mare previše kako troše svoj novac. Automobili su su uglavnom ti na koje izdvajaju najviše. 

Jedan fudblaer je razmaku od nekoliko sedmica potrošio više od pola miliona eura na dvije zvijeri, dakle skoro polovinu svoje mjesečne plate. 

U engleskom Premiershipu normalna je pojava da igrači imaju platu sa šestocifrenim brojevima, dok je znatan broj i onih koji imaju preko 200.000 eura sedmično pogotovo oni koji igraju najbogatijim klubovima.

Brazilac Antony je od početka ove godine uspio upropastiti dva skupocjena vozila, Ovaj 23-godišnjak je potrošio malo bogatstvo, ali izgleda da ga to i ne pogađa.

Brazilac je u Lamborghiniju često dolazio na treninge Uniteda

Fubaler Manchester Uniteda je u novogodišnjoj noći imao strašnu saobraćajnu nesreću u kojoj je uništio vozilo BMV X6.

Ovaj ofanzivno orijentisani fudbaler je vozilo uništio u blizini svog doma, a nedugo nakon toga se zahvalio Bogu što je uspio preživjeti. 

Oglasi

Da i nije neki vozač potvrdila je sitaucija koja se desila ove sezone kada je uspio pokvariti svoj Lamborghini Aventador od oko 350.000 eura.

Trenutak kada je vučna služba odvezla Brazilčevo vozilo

Naime, prije nekoliko dana paparazzi su zabilježili trenutak kada vozilo vučne službe odvozi Brazilčev automobil.

Sve se dešavalo nakon fijaska Uniteda od Liverpoola(7:0), a onda je uslijedio meč protiv Betisa kada je Antony uspio zabiti lijep gol, ali se i propisno obrukati.

Naime, fudbaleri Uniteda su se našli u sitauciji 4 na 1, ali iz praktično idealne pozicije nisu uspjeli zabiti gol.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sve je upropastio upravo Antony koji je umjesto da uposli nekog od saigrača odlučio da šutira i to preko gola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi