Antoine Griezmann sinoć s pogrešnom akreditacijom ušao na stadion

Niko to nije zapazio od osoblja

Antoine Griezmann sinoć s pogrešnom akreditacijom ušao na stadion

E. Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela neočekivan poraz na svom terenu od Granade sa 2:1 u meču 33. kola španske La Lige.

Katalonski klub je večeras trebao pobjedu kako bi preuzeo lidersku poziciju La Lige i činilo se da će bez problema doći do toga.

Barcelona je u 23. minuti utakmice uspjela povesti sa 1:0 kada je novi gol u ovoj sezoni zabio Lionel Messi. Međutim, u drugom poluvremenu gosti su napravili nevjerovatan preokret.

Granada je prvo poravnala na 1:1 u 63. minuti kada je gol postigao Machis, a domaće su u potpunosti šokirali u 79. minuti. Tada je na scenu stupio 39-godišnji Molina koji sjajno glavom matira Ter Stegena za veliku pobjedu Granade.

No, zanimljiva situacija desila se pred početak utakmice kada su fotografi uspjeli da to uhvate. Naime, oni su fotografisali dolazak Antoinea Griezmanna na stadion i to nije ništa što se ne dešava svaki meč.

Međutim, kada je fotografija objavljena mnogi su shvatili da je Griezmann na stadion ušao sa pogrešnom akreditacijom.

Griezmann je nosio akreditaciju Ousmanea Dembelea, a to niko nije uspio da shvati dok se fotografija nije objavila.

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba i ljudi stoje

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovim porazom Barcelona je maksimalno zakomplikovala situaciji u borbu za titulu. Oni su imali sve u svojim rukama, ali više nije tako. I u slučaju da do kraja upišu sve pobjede Barcelona će ovisiti o rezultatima Reala i Atletico Madrida.

Najviše na udaru kritika našao se Ronald Koeman koji je ponovo kasnio sa izmjenama. Čini se da je Nizozemac bio iznenađen "bunkerom" igrača Granade i nije nikako uspio da nađe rješenje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi