Griezmann zabio gol za pobjedu, pa se izvinjavao navijačima: "Žao mi je što sam napravio tu grešku"

Ne mogu preko toga još uvijek da mu pređu

Griezmann zabio gol za pobjedu, pa se izvinjavao navijačima: "Žao mi je što sam napravio tu grešku"

Endin Čaušević

Antoine Griezmann prije nekoliko dana zvanično je potpisao ugovor s Atletico Madridom.

Griezmann se u Atletico vratio prije godinu dana iz Barcelone na dvogodišnju posudbu, ali je madridski klub odlučio da otkupi njegov ugovor.

Nakon svega što se dešavalo na kraju je Atletico otkupio ugovor za 20 miliona eura od Barcelone, a francuski napadač je s ovim klubom potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

Griezmann nije krio sreću što ostaje u Atletico Madridu jer je avantura u Barceloni bila za zaborav. U dvije sezone nije opravdao očekivanja na Camp Nou, te je očito itekako sretan što se vratio u Atletico.

Upravo sinoć Griezmann je bio junak Atletica jer je svojim golom donio pobjedu u Bilbau, a za njega je to bio 100. pogodak u dresu kluba iz Madrida.

Nakon utakmice je dao izjavu za španske medije, a jedan dio se posebno našao u centru pažnje.

Poznato je da su navijači Atletica donedavno zviždali Griezmannu jer mu ne mogu oprostiti odlazak u Barcelonu, a on je i sinoć poručio da mu je izuzetno žao što je napravio takav potez na ljeto 2019. godine.

"Već sam rekao da sam veoma sretan što sam potpisao ugovor. Ponovo se izvinjavam što sam odlazio iz kluba jer sam sada shvatio koliko je to povrijedilo navijače. Izvinjavam im se zbog štete koju sam nanio svima tim potezom", rekao je Griezmann i dodao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da su neki od njih i dalje ljuti na mene, ali ja ću na terenu da 'pričam' i pokažem svima koliko mi ovaj klub znači. Žao mi je što sam napravio tu grešku tada i još jednom se izvinjavam".

Ovaj 31-godišnji Francuz je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 13 mečeva u svim takmičenjima, te je zabio četiri gola i dodao dvije asistencije.

Top Komentari

Gvardijan
Bas mu je zao.Lova legla na racun a navijaci....ko jos sta pita navijace kada je lova u pitanju.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi