Francuzi objavili video iz svlačionice na Grbavici, a u centru pažnje je Antoine Griezmann

Dao i tutorijal kako zabiti gol glavom

Francuzi objavili video iz svlačionice na Grbavici, a u centru pažnje je Antoine Griezmann

E. Čaušević

Antoine Griezmann sinoć je svojim golom odlučio utakmicu između Bosne i Hercegovine i Francuske.

Francuzi su uz dosta muke uspjeli da dođu do pobjede na Grbavici, a odlučujući trenutak desio se sredinom drugog poluvremena kada je gol glavom postigao Antoine Griezmann.

Za njega je ovo bio 35. pogodak u dresu reprezentacije Francuske, a nakon utakmice u svlačionici je bio glavna zvijezda, te je za kamere dao mali tutorijal kako se postižu golovi glavom.

"Dakle, morate postaviti čelo kada vidite da lopta ide prema vama. Hop, skočiš i udariš čelom loptu. To je sve za ovaj grb, sada imam 35 golova", kroz osmijeh je poručio Griezmann, a zatim je malo i zaplesao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Top Komentari

Zgembic
SrecA tebi pa Benzemi supci zabranili igrati za rep.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi