Antonio Cassano u direktnom napadu na Carla Ancelottija izvalo veliku glupost

Kontroverzni Italijan

Antonio Cassano u direktnom napadu na Carla Ancelottija izvalo veliku glupost

Admin Čaušević

Antonio Cassano već duže vrijeme na sebe privlači ogromnu pažnju kontroverznim i diskutabilnim izjavama.

Cassano zajedno sa Cristianom Vierijem vodi jednu od emisija na Bobo TV u kojoj razgovaraju o aktuelnim situacijama u svijetu fudbala.

Posljednji koji se našao na udaru kontroverznog Italijana bio je Carlo Ancelotti, iskusni i trofejni stručnjak koji se prije nekoliko dana plasirao u svoje osmo polufinale Lige prvaka.

"Real Madrid igra loše, ali su protiv PSG-a i zatim Chelseja imali sreće, ali to završi prije ili kasnije. Real ne igra uopšte dobro u ligi", rekao je Cassano.

"Ako pogledate Barcelonu, kasno su se probudili, kod njih je druga priča. Ancelotti čini da se osjećate bolje, ali se ne mogu sjetiti niti jednog igrača koji je napredovao uz njega", dodao je on.

Ancelotti je u trenerskoj karijeri osim Reala trenirao još niz velikana kao što su Juventus, Chelsea, Bayern i Milan. Bio je i na klupi PSG-a.

U svakom klubu italijanski trener je na raspolaganju imao zaista odlične fudbalere. Izdvajaju se Zinedine Zidane, Andriy Shevchenko, Paolo Maldini, Kaka, Zlatan Ibrahimović, Frank Lampard, Phillip Lahm, Cristiano Ronaldo, a sada su to Karim Benzema i Luka Modrić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neki od igrača su uspjevali i osvojiti Zlatnu loptu pod Ancelottijevom palicom kao što je to bio slučaj sa Shevchenkom, Kakom i Ronaldom pa se definitivno da diskutovati o Cassanovoj izjavi koji su mnogi protumačili kao veliku glupost.

Inače, Ancelotti je jedan od najtrofejnijih trenera u historiji sa 21 trofejom uključujući tri Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Neznam samo ko ovoj budali daje prostor za komentare?Sta je on uradio u svojoj koarijeri osim sto je pravio razne skandale.Gdje god je igrao bio je izbacen iz ekipe i nikad nije pokazao nista dobro ma terenu.
2 0
BiH1510
Pa juce ste ovo isto pisali
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi