Dijelilo ih nekoliko metara: Pojavio se snimak kako Kroos ismijava zvijezdu Chelseja

Tri dana nakon utakmice

Dijelilo ih nekoliko metara: Pojavio se snimak kako Kroos ismijava zvijezdu Chelseja

Admin Čaušević

Tri dana nakon sjajnog revanš meča četvrtfinala Lige prvaka pojavio se snimak kako Toni Kroos ismijava jednog od fudbalera Chelseaja.

Odavno neki susret Lige prvaka nije bio uzbuljiv kao što je to bio duel Reala i Chelseaja. Plavi su na kraju slavili poslije produžetaka s 2:3, ali su ispali jer su u prvom meču izgubili sa 1:3.

Poslije završene utakmice igrači Reala su slavili što je bila savršena osveta za prošlosezonsko ispadanje u polufinalu upravo od londonske ekipe.

Nakon utakmice se može vidjeti kako Kroos ismijava Mounta tako što je stavio ruku na čelo kao da gleda u daljinu.

Sve je počelo prošle sezone nakon prvog susreta igranog u Madridu kada je Kroos rekao da mu za 15 godina karijere niti jedan rival nije došao na san.

"Invididualno, niti jedan igrač za 15-godina karijere nije učinio da nemam sna. Igrali su dobro kao tim. Ne mogu izdvojiti niti jednog pojedinca", kazao je tada Kroos.

Oglasi

U revanš susretu nakon što su Plavci slavili sa 2:0 te prošli u finale Mount je prozvao sjajnog njemačkog veznjaka.

"Vidio sam da jedan od njihovih igrača rekao da ne gubi san zbog pojedinaca. Ali trebaju izgubiti san od nas kao tima", glasile su riječi engleskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Godinu kasnije Kroos je došao na svoje. Iako je bio zamijenjen, nakon posljednjeg sudijskog zvižudka se vratio na teren i počeo je da imitira Mounta.

Real Madrid će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Manchester Cityja. Susreti su na programu 26. aprila i 4. maja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pljuc igrač pljuc klub za koji igra.Ovakvi i mogu igrati za taj fašistički poluklub
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi