"Obećao sam Luki Modriću da ćemo pobijediti Barcelonu"
Foto - EPA

Kristijan Jakić tvrdi

"Obećao sam Luki Modriću da ćemo pobijediti Barcelonu"

M. Šljivak

Eintracht iz Frankfurta napravio je veliku senzaciju u četvrtfinalu Evropske lige i eliminisao je apsolutnog favorita Barcelonu.

Njemački tim je odigrao zaista sjajno na Camp Nou. Potpuno su razbili Barcelonu koja je tek u finišu uspjela da smanji prednost gostiju na konačnih 3:2.

Bitan faktor u igri Eintrachta bio je i hrvatski fudbaler Kristijan Jakić. Ovaj 24-godišnjak odigrao je odličan meč, a nakon susreta je otkrio da je obećao Luki Modriću da će pobijediti na Camp Nou.

"Prije utakmice s Barcelonom Modrić mi je rekao da ih moramo pobijedio. Odgovorio sam: "Kapitenu, obećavam ti da ćemo pobijediti". Obećanje sam ispunio", rekao je Jakić.

Kristijan Jakić je član Eintrachta postao u ljeto prošle godine. Posuđen je od strane zagrebačkog Dinama, a ekipa iz Frankfurta će imati mogućnost da ga otkupi na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Velike šanse su da će to i učiniti. Jakić je ove sezone zaista dobar i nastupio je u 32 utakmice za Eintracht uz jedan postignuti pogodak.

Trenutna tržišna vrijednost 24-godišnjeg veznog fudbalera je sedam i po miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Prvi put sinoc cuo za njega.. a lik 7,5 mio vrijedan.. sto je za nas nazalost mnogo
3 1
Ecosport
*ebo ti Luka Modric mater, a i ti njemu
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi