Conte prevaren za 30 miliona eura i svim silama pokušava da vrati novac
Foto - EPA

Još uvijek novca nema ni na vidiku

Conte prevaren za 30 miliona eura i svim silama pokušava da vrati novac

Midhat Šljivak

Trener Intera Antonio Conte prevaren je za više od 30 miliona eura.

On je zajedno sa sedam drugih osoba izigran od strane brokera Massima Bochicchija, a Conte je ostao bez 30.6 miliona eura.

Conte je dobio obećanje da će ostvariti veliki profit. Uložio je novac u investicioni fond kojeg je vodio Bochicchio, ali novac je nestao.

Sve se dešavalo u Londonu kada je Conte radio u Chelseaju. Slučaj je završilo na sudu, podignuta je optužnica protiv investitora i naloženo mu je da vrati novac Conteu.

Trener Intera svim silama pokušava da povrati novac. Ipak, za sada nema razloga da bude sretan jer bi po svemu sudeći mogao izgubiti 30 miliona eura jer investitor još uvijek nije isplatio dugovanja Conteu, ali ni ostalim prevarenim osobama, koji ih je bilo mnogo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bochicchio se trenutno nalazi u Dubaiju. Postoji nalog za njegovo hapšenje, a lista ljudi koje je prevario za ogromne cifre sadrži nekoliko poznatih imena.

Među njim je i fudbaler Stephen El Shaarawy, italijanski ambasador u Londonu Raffaele Trombetta, te Luca Bascherini, advokat Claudija Ranierija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti