Antonio Conte iznenadio navijače Intera sastavom za Ludogorets

Gostuju u Razgradu

Antonio Conte iznenadio navijače Intera sastavom za Ludogorets

E. Čaušević

Fudbaleri Intera večeras igraju u gostima protiv Ludogoretsa meč šesnaestine finala Evropske lige.

Inter je večeras veliki favorit u Razgradu i sve osim pobjede kluba s Meazze bilo bi ogromno iznenađenje. Antonio Conte odlučio je odmoriti većinu prvotimaca, ali tim Intera i pored toga izgleda zaista veoma dobro.

Ludogorets je već pokazao da se može nositi s velikim ekipama, a da li je Inter za njih prevelik zalogaj ostaje nam da vidimo.

Meč u Razgradu igra se od 18:55 sati, a treneri oba tima već su saopštili sastave. Ludogorets igra u najjačem sastavu, dok je Conte kako smo već napisali odlučio da odmori većinu prvotimaca.

Navijači Intera su iznenađeni što je Conte uopšte neke igrače uvrstio u prvi tim, jer smatraju da je bitnije da ih odmara za Seriju A gdje se bore za Scudetto.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ludogorets: Ivanov, Cicinho, Terziev, Grigore, Nedyalkov, Oliveira-Souza, Anicet, Dyakov, Wanderson, Marcelinho, Swierczok.

Inter: Padelli, D'Ambrosio, Ranocchia. Godin, Biraghi, Moses, Vecino, Borja Valero, Eriksen, Alexis, Lautaro.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gax
Pa ne bi trebalo biti problema ni sa ovom postavom al Pazza Inter ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi