Interu se nikako ne isplati da otpusti Contea
Foto - EPA

Morali bi mu isplatiti ogromnu cifru

Interu se nikako ne isplati da otpusti Contea

Midhat Šljivak

Inter nije uspio da se plasira u nokaut fazu Lige prvaka.

Ekipa Antonija Contea je u ovom takmičenju igrala veoma slabo, nisu uspjeli u posljednjem kolu da savladaju Shakhtar i tako se se oprostili od Evrope ove sezone.

Conteova pozicija trenera Nerazzurra je ugrožena. Rukovodstvo kluba je, prema tvrdnjama dnevnog lista Liberpo, ponudila Conteu raskid saradnje, ali on ne želi otići bez odštete.

To bi u ovim trenucima skupo koštalo Inter. Conteu bi morali isplatiti 40 miliona eura za raskid saradnje i rukovodstvo tima jednostavno ne može priuštiti da mi uruči otkaz.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Conteov ugovor sa Interom vrijedi do juna 2022. godine. Očigledno će klub morati da istrpi ovog stručnjaka još određeno vrijeme, iako je rukovodstvo spremno da mijenja stvari.

Vidjet ćemo šta će se dešavati u narednom periodu, ali nema dileme da Conteovim radom odavno na Meazzi nisu zadovoljni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Vječito neka priča kako Juventus sve nešto šteli a ustvari je Inter odron od kluba. U danasnje vrijeme im samo Man Utd moze parirati na tom polju. GUBITNICI
3 1
Zoilomas
Inter mjenja trenere ko gace, malo vise i glupo od njih jer su igraci problem
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti