Conte zapjevao pred kamerama: "Bio sam dobar pjevač prije nego što sam postao trener"

Uživa u tome

Conte zapjevao pred kamerama: "Bio sam dobar pjevač prije nego što sam postao trener"

E. Čaušević

Antonio Conte sigurno je trenutno jedan od najboljih trenera u Evropi.

Italijanski stručnjak se nalazi na klupi Tottenhama gdje ima poprilično dobru sezonu, a s londonskim klubom će se u preostalim mečevima boriti svim silama da na kraju budu četvrti i izbore plasman u Ligu prvaka.

Conte je poznat po tome što je veoma temperamentan trener i često to pokazuje na utakmicama, ali to je jednostavno u njegovoj krvi jer je takav bio i kao igrač.

Zanimljivo da je Conte gostovao u jednoj od emisija na Sky Sportsu i pričao je o nekim drugim stvarima iz svog života.

Voditelj ove emisije bio je iznenađen kada je Conte priznao da voli pjevati i da mu to dosta dobro ide, ali da mu se glas malo promijenio otkako je odlučio da se bavi trenerskim poslom.

"Volim pjevati. Prije nego što sam postao trener bio sam dobar pjevač. Tada nisam morao da povisujem ton i nisam vikao na igrače, ali kada sam postao trener glas mi se zbog toga potpuno promijenio. I sada pjevam, ali ne na nekom nivou kao u prošlosti", rekao je Conte.

Čak je malo i zapjevao pjesmu "O sole mio" koju je pjevao inače na incijaciji kada je izabran za trenera Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naravno da su igrači uživali kako sam pjevao. Nisu imali pravo da kažu suprotno jer sam ja trener i tu sam najbolji pjevač" , našalio se trener Tottenhama na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti