Nakon utakmice se skoro potukli, a onda je Conte poslao Tuchelu poruku: "Sreća pa te nisam vidio"

Oglasio se na Instagramu

Nakon utakmice se skoro potukli, a onda je Conte poslao Tuchelu poruku: "Sreća pa te nisam vidio"

E. Čaušević

Antonio Conte i Thomas Tuchel obilježili su jučerašnji londonski derbi između Chelseaja i Tottenhama.

Na Stamford Bridgeu smo gledali još jedan veoma dobar okršaj gradskih rivala, a na kraju je rezultat bio 2:2 jer je Tottenham u samom finišu utakmice uspio da dođe do jednog boda.

Međutim, nakon londonskog derbija glavna tema javnosti bili su Conte i Tuchel koji su vodili veliki borbu pored terena, a na kraju utakmice došlo je čak i do fizičkog obračuna između njih dvojice.

Sve je počelo kada je Tottenham poravao na 1:1 jer je Tuchelu zasmetala pretjerana reakcija Contea, te su ih pomoćnici morali smiriti kako već tada ne bi došlo do njihovog fizičkog sukoba.

Ubrzo nakon toga Chelsea je postigao gol za 2:1, a tada je Tuchel imao svoj šou koji je Conte samo izignorisao. Međutim, na kraju meča kada su htjeli da se rukuju ponovo je došlo do sukoba.

Conte je pružio ruku Tuchelu i uspio ga ponovo isprovocirati svojim potezom zbog čega je njemački stručnjak žestoko reagovao i čak je došlo do fizičkog sukoba, a sudija im je obojici pokazao crveni karton.

Oglasi

No, nakon meča Tuchel i Conte su smirivali strasti i govorili da je sve to normalno i da između njih nema nikakvih problema, te da su nakon utakmice u tunelu riješili svoje nesuglasice.

Međutim, nakon utakmice izdominirao je Conte koji se sinoć oglasio na društvenim mrežama i odlučio našaliti s trenerom Chelseaja, te je mnoge nasmijao svojom objavom.

Conte se osvrnuo na slavlje Tuchela kod gola za 2:1 kada je samo protrčao pored klupe Tottenhama, te je poručio svom kolegi da je dobro prošao jer ga on nije vidio kada je protrčao pored njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sreća pa te nisam vidio... Da sam te natjerao da se spotakneš to bi bilo zasluženo", našalio se trener Tottenhama.

Image Credit: Instagram@antonioconte

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi