10

Komentari (10)

struja
Malo je reci,najagresivniji...
user1614932756
Nije lud da prede u kukuruz ligu naspram engleske :)
Klicko
U potpunosti se slazem s vama gospodine @user1614932756
Ali pripremite se gospodine na napade bajernovaca(izbjeglica) na ovom prestiznom portalu.Ugodnu noc vam zelim :D
makelele
Sta je onda bh liga, ako je njemacka liga, kukuruz liga hahahaha
huizju
@user1614932756 Sve ok, ali kukuruz liga? Pa zar stvarno? Nekako bas balavo zvuci, kao da nisi pratio Bundesligu prije 2010. godine? Uostalom, Njemacka kao najjaca ekonomija, fudbalska velesila kao i fudbalska nacija opcenito, Bundeligom koja ima odlicnoh utakmica dinamican nogomet se igra, puno golova, puni stadioni, vrhunski igraci iz Njemacke lige itd itd. A Engleska? Sta to ima “Englesko” u toj ligi? Pa najmanje nacionalnih igraca, liga za strance, liga gdje igrac moze ostvariti najbolja primanja mozda, ali ligu prvaka tesko, 5x osvojili Englezi ligu prvaka za 40 godina?? Pa ne treba pretjerivati.. nisu ni Nijemci puno bolji, 6x za 40 godina, ali ne treba podcjenjivati ligu.. ipak najbolji igraci dolaze iz Bundeslige u Englesku, bez pretjerivanja - skoro najbolji!
user1614932756
Ma dobro to je izraz iz sprdancije malo pretjeran mislio sam na samu gledanost danasnjih utakmica tamo totalno los sadrzaj a naravno da je bila predobra 2010 godine kad je wolfsburg bio iznenadenje
Dasler
@Klicko Morončiću balavi, nije lijepo tako da se neko šprda sa riječju "izbjeglica", nikad ne znaš šta život nosi, možeš i ti da sutra budeš predmet šprdanja ili ti ga izbjeglica! Siguran sam da nisi ni bio rođen u toku ratnih dešavanja, ali opasno barataš riječima koje se tiču te teme.. PLJUC seljačiću!!!
Klicko
Dasler
@Klicko Ma polubiš mi hašima balo neodgojeni
Klicko
@Dasler nisam gej na tvoju zalost hehe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.