Rudiger pokazao kakav ožljak ima na čelu, ali su svi gledali u njegovo oko koje izgleda baš strašno

Još uvijek se nije u potpunosti oporavio

Rudiger pokazao kakav ožljak ima na čelu, ali su svi gledali u njegovo oko koje izgleda baš strašno

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Antonio Rudiger prije dvije sedmice doživio je neugodnu povredu glave zbog čega je na čelu zaradio čak 20 šavova nakon utakmice protiv Shakhtara, a sada je pokazao svima kako izgleda njegova glava i ožiljak koji će trajno ostati na njegovom čelu.

Rudiger je prije dvije sedmice spasio Real Madrid poraza na gostovanju kod Shakhtara kada je u 95. minuti utakmice zabio pogodak za 1:1, ali je prilikom toga zadobio neugodnu povredu.

Njemački fudbaler se sudario s golmanom ukrajinskog kluba i završio je na zemlji, a vidjelo se odmah da ima posjekotinu jer je bilo krvi na sve strane.

Ljekarski tim je ukazao Rudigeru pomoć, no on nije bio u mogućnosti da se vrati na teren i završi utakmicu jer jednostavno nisu imali dovoljno vremena da zaustave njegovo krvarenje.

Sve se nastavilo u svlačionici gdje su ostali igrači Real Madrida gledali kako ljekarski tim "krpi" Rudigera, te je njemački reprezentativac dobio čak 20 šavova na čelu kako bi zaustavili krv.

On je i pored svega toga bio odlično raspoložen i objavio je nekoliko fotografija na Instagramu, te je poručio da je dobro. Samo nekoliko dana poslije htio je da igra u El Clasicu protiv Barcelone, ali je na kraju Carlo Ancelotti odlučio da ne treba ništa rizikovati.

Oglasi

Rudiger se već vratio na teren i oporavio se od povrede, te se očekuje da večeras igra od prve minute na gostovanju protiv Leipziga.

Ovaj 29-godišnjak je jučer bio na press konferenciji pred okršaj protiv Leipziga, a u prvom planu bio je njegov ožljak na čelu koji najbolje pokazuje koliko neugodna je bila povreda koju je zadobio prije dvije sedmice. Međutim, jasno je da se Rudiger od tog udarca nije još oporavio, a najbolje to pokazuje i njegovo oko koje je mnoge zabrinulo. Ipak, riječ je samo o kapilarima koji su pukli kada je dobio udarac, te nije u pitanju ništa ozbiljno.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sigurno je da će taj ožiljak ostati na Rudigerovom čelu još dugo vremena, ali je on najbolji pokazatelj kakav ratnik je ovaj Nijemac, te da u svakoj utakmici ostavlja na terenu zadnji atom snage.

Utakmica između Leipziga i Real Madrida igra se večeras na Red Bull Areni s početkom u 21 sat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ništa mu nije bilo,padavičar
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti