21

Komentari (21)

Goran86
Pa nece ostati u kikiriki plasticnom ruskom klubu
jose
U kikiriki plastičnom klubu je osvojio sve što jedan igrač može osvojiti. Bivše mu kolege Courtois i Hazard mogu služiti kao primjer u neosvajanju skoro ničega.
Goran86
Pa ta dva su se previse zadrzali u kikiriki plasticnom klubu nije ni cudo godine proveli tamo za nista...
jose
A šta su u Realu osvojili? Jednu korona titulu španske lige u nikakvoj konkurenciji i to je sve.
Goran86
@jose Citaj pise ti, previse su se zadrzali tj. istrosili vrijeme u plasticnom kikiriki klubu da su dosli ranije uzeli bi u 5 godina 4 LP ili eto u tri godine tri puta
jose
Pa u te 3 godine su osvojili 2 puta Premier ligu, što je teži poduhvat nego osvojiti Ligu prvaka koja je često čista sreća.
Goran86
Jeste sreca je osvj. 13 LP koliko je plasticni kikiriki klub imao srece...pa tu igraju najjaci kako to moze biti sreca, bas nemas pojma o sutanju balona
jose
Pa dobro, nije samo sreća, ima i sudija ulogu u tome. Da je bio VAR ranijih godina, tanko bi bilo tih liga prvaka za Real.
Goran86
Kao da je unazad samo jedan klub igrao bez Var..a evo imas i sad VAR pa imas greski tj. ne javljaju se iz VAR sobe..
jose
Rudi još nije odlučio. Čeka novog vlasnika da vidi šta se nudi za produženje.
Goran86
Nacekat ce se bas
denimen9
Bravo za Rudija. Pametan izbor.
ubnt2
@denimen9 Hah,tebi je mišljenje ko meteolrološka prognoza...Pola komentara ovakvim ko ovaj psuješ od do, a pola ih hvališ (heh,naravno kada se spominje Real).
denimen9
Psovao? Ja? Nemoguce. Psujem samo sudijama ako mi rezultat ne paše. Bez obzira ko je bolji, ko nije, ko je zasluzio i tako to hahaha
ubnt2
Pa ne bukvalno psovao, ali pljuvo si ih.
denimen9
@ubnt2 tako ja navijam. Kada moj tim pobijedi, šprdam se sa protivnicima, kada izgubi svalim sve na sudiju i mirno spavam xD Rudiger je dakle taraba do onog momenta dok ne potpiše za Real, isto tako i Pogba pa čak i Mbappe hahahah
axel42
E to se zove pravi navijač. Ti bi sigurno posle jedne, eventualno dvije propale sezone Reala prestao navijati za isti! Ima zato naziv. To su uspješni fanovi! Kad im njihov tim pobjedjuje sve je ok, al kad gubi yebu sve redom, pljuju pa predju navijati za neki drugi klub koji je u tom trenutku uspješan i koji ima tam neke superzvijezde u svom rosteru.
denimen9
@axel42 glupane opet citas moje komentare li ih ne kontas. Dakle kada pobijedim pljujem buraniju, kada izgubim sudije i var optuzujem. Sta ti tu nije jasno?
denimen9
@axel42 standardni naš čovjek, zna pisati, zna čitati, ali ništa ne konta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.