Aouarov transfer u Juventus bio je završen, a onda je to sve upropastio jedan igrač Stare dame

Odbio da ide u Lyon

Aouarov transfer u Juventus bio je završen, a onda je to sve upropastio jedan igrač Stare dame

E. Čaušević

Houssem Aouar je u finišu ljetnog prelaznog roka bio na korak od odlaska iz Lyona.

Aouar se povezivao s nekoliko evropskih klubova, ali najkonkretniju ponudu na kraju je poslao Juventus. Stara dama je željela dovesti ovog veznjaka posljednjeg dana prelaznog roka, ali to nisu uspjeli.

Italijanski mediji objavili su danas da su čelnici Juventusa uspjeli da dogovore sve s Lyonom, ali da je na kraju transfer propao jer je jedan od igrača italijanskog kluba odbio da bude dio svega toga.

Kako piše Calciomercato Juventus je ponudio 50 miliona eura i Federica Bernardeschija za 22-godišnjeg veznjaka što je Lyon bez mnogo razmišljanja prihvatio.

No, kada se sve to trebalo ozvaničiti Bernardeschi je odbio da bude dio svega toga, te je poručio čelnicima Juventusa da jednostavno ne želi da ide u Lyon. Na kraju je ostao u Juventusu i kako stvari stoje neće se baš naigrati ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bernardeschi ionako nije miljenik navijača Juventusa jer ne pruža igre koje se očekuju, a ovim potezom sigurno da je izazvao dodatno nezadovoljstvo kod njih.

Očekuje se da će Juventus ponovo u januaru krenuti po Aouara koji se pored Stare dame još povezivao s Arsenalom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
****o maleno, igra kao Jesse Lingard a sada se nešto buni oko transfera u klub koji je zadnje sezone bio u polufinalu Lige Prvaka.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi