Arber Zeneli igra utakmicu života, tribine stadiona Fadilj Vokri ponovo proključale
(Foto: Screenshot) Fudbaler Heerenveena vodi Kosovo u Ligu C Lige nacija

Apsolutni heroj Kosova

Arber Zeneli igra utakmicu života, tribine stadiona Fadilj Vokri ponovo proključale

Reprezentacija Kosova večeras u Prištini igra utakmicu zadnjeg kola Lige D protiv direktnog konkurenta za prvo mjestu u grupi i plasman u Ligu C, selekcije Azerbejdžana.

Pobjeda i remi vode Kosovo u Ligu C, pa već sada možemo reći da je ova reprezentacija gotovo sigurno osigurala plasman u viši rang Lige nacija.

Naime, Kosovo od 50. minute vodi sa 2:0. Zeneli je sjajnim pogotkom doveo svoju selekciju u vodstvo već u 2. minuti, da bi isti igrač postigao i drugi gol Kosova u 50. minuti susreta.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nema dileme, Arber Zeneli fudbaler Heerenveena će biti apsolutni heroj Kosova, ako ova reprezentacije stigne do velikog uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti