Očajan, isfrustriran, da može odmah bi otišao! Samo jedan igrač Reala nije čestitao Bellinghamu

Ne krije nezadovoljstvo

Očajan, isfrustriran, da može odmah bi otišao! Samo jedan igrač Reala nije čestitao Bellinghamu

Admin Čaušević

Svima u realu su pobjede nad Barcelonom uvijek najdraže. Međutim, za sve postoji izuzetak. Tako je bilo i nakon posljednjeg EL Clasica kojeg su Kraljevi dobili sa 3:2.

Prema izvještaju magazina Defensa Central, Arda Guler je bio jedini igrač Los Blancosa koji sinoć nije ustao s klupe kako bi istrčao i proslavio pobjedonosni pogodak Judea Bellinghama protiv Barcelone.

Frustracija zbog nedostatka minutaže je evidentna kod talentovanog veznjaka. Sigurno nije očekivao da će biti stalni starter, ali niti da će ukupno odigrati samo 98 minuta u sezoni, raspoređenih u 7 nastupa.

Carlo Ancelotti namjerava razgovarati s njim kako bi mu potvrdio da ga u sljedećim utakmicama namjerava više koristiti pogotovo jer su Los Blancosi sada praktično osigurali titulu prvaka i moraju se koncentrisati na polufinale Lige prvaka protiv Bayerna.

Ostaje za vidjeti hoće li se Arda Guler zadovoljiti luksuznom zamjenom ili će poželjeti neku važniji status u timu.

Najvjerojatnije rješenje, s obzirom i na to da talentovani ofanzivni veznjak ima tek 19 godina jeste odlazak negdje na posudbu kao što je bio slučaj sa Brahimom Diazom.

Oglasi

Ancelotti u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri nije navikao da ima nezadovoljnih igrača u timu i obično bi znao pronaći rješenje šta uraditi.

Ipak, sa mladim turskim fudbalerom stvari ne idu baš najbolje. Do sada su imali nekoliko razgovora, ali status Gulera u timu se nije promijenio.

Trofejni italijanski trener jednostavno smatra bivši fudbaler Fenerbahčea još uvijek nije nivo za prvog tima Reala, međutim Turčin je očigledno izgubio strpljenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako na treninzima pokazuje zavidan nivo kvaliteta i fudblasko umijeće to i dalje nije dovoljno za Ancelottija koji ne računa ozbiljno na njegove usluge.

Milan i Borussia Dortmund su klubovi s kojim se Guler ranije povezivao, dok se ne isključuje ni opcija prelaska u Real Sociedad.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi