Video koji tjera suze na oči navijača Reala, gledali slavlje svog tima, pa vidjeli šta radi Modrić

Svi se pitaju istu stvar

Video koji tjera suze na oči navijača Reala, gledali slavlje svog tima, pa vidjeli šta radi Modrić

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je pobijedio nakon preokreta Barcelonu sa 3:2 na prepunom stadionu Santiago Bernabeu, a odličan meč odigrao je hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Upravo se iskusni veznjak našao u centru pažnje nakon utakmice kada su navijači zapazili jedan poseban detalj.

Barcelona je u dva navrata imala prednost u Madridu, ali je Real u samom finišu utakmice uspio da napravi preokret i pobijedi sa 3:2, te dođe na korak od osvajanje titule prvaka Španije.

Naravno, ni sinoćnji El Clasio nije mogao bez kontroverznih odluka sudija, a iz tabora Barcelone smatraju da im nije priznat čist pogodak u prvom poluvremenu kod rezultata 1:1.

Međutim, nakon utakmice u centru pažnje našao se hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je poslije dugo vremena proveo na terenu cijeli meč i pokazao je da još uvijek može da igra na visokom nivou.

Sigurno da je Modrić bio jedan od najboljih u ekipi Reala u sinoćnjem El Clasicu, ali nakon što je završen meč u Madridu svi su se pitali istu stvar.

Naime, poznato je da Modriću na kraju sezone ističe ugovor s Real Madridom i nastavak saradnje nije dogovore, te je sve izglednije da će Hrvat na ljeto da napusti kraljevski klub.

Oglasi

Zbog toga se mnogi pitaju da li je Modrić sinoć odigrao svoj posljednji El Clasico i video koji su navijači zapazili nakon završetka nije bio previše obećavajući.

Dok su igrači Real Madrida slavili pobjedu sa svojim navijačima protiv ljutog rivala Barcelone kamera je snimila kako Modrić stoji iza njih i samo posmatra slavlje saigrača i navijača.

Mnogi su sigurni da je to vjerovatno bio znak da je Modrić sinoć odigrao svoj zadnji El Clasico i da će na ljeto napustiti Real Madrid, te da je jednostavno "upijao očima" sve ono što se dešava jer je za njega ova utakmica očito bila od posebnog značaja.

Video tog trenutka pojavio se i na društvenim mrežama, a mnogi navijači Real Madrida su isti protumačili na isti način i to je da je za Modrića ovog najvjerovatnije bio zadnji El Clasico.

Oglasi

Kao što je poznato Modrić ima ugovor do kraja sezone i ne krije želju da bi u Realu volio da završi karijeru, ali čini se da se to neće desiti.

Ove sezone ima i znatno manju minutažu kod Carla Ancelottija čime nije bio zadovoljan, a za razliku od Tonija Kroosa čelnici kluba ga nisu kontaktirali kada je u pitanju novi ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 38-godišnjak stigao je u Real još na ljeto 2012. godine iz Tottenhama za 35 miliona eura, te je odigrao 526 utakmica i dao je 39 golova uz 84 asistencije.

U ovih 12 godina s Kraljevima je osvojio sve što se moglo osvojiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SactownCali
Naslov je za zatvora cuj suze tijera...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi