Guler pred Ancelottijem počeo ponižavati saigrače, ubrzo je stigla vijest o novom klubu!

Odlazi li iz Reala?

Guler pred Ancelottijem počeo ponižavati saigrače, ubrzo je stigla vijest o novom klubu!

Admin Čaušević

Vrlo je izvjesno da Arda Guler sljedeće sezone neće nastupati za Real Madrid pošto španski klub traži idealan destinaciju u kojoj bi se turski dragulj dodatno razvio i igrački napredovao.

Guler je posljednjih desetak dana baš kao i većina igrača Reala bio na reprezentativnom okupljanju. Njegova Turska se baš i nije proslavila pošto je izgubilo od Austrije sa čak 6:1.

U prvom treningu nakon reprezentativne pauze 19-godišnjak je pred očima Carla Ancelottija odlučio da pokaže i snimak njegovog driblinga je postao viralan na društvenim mrežama.

Dok je Ancelotti mirno stajao sa strane i pratio šta se dešava Guler je na fantastičan način prošao Brahima Diaza te nastavio akciju.

Mladi Turčin već duži period djeluje odlično na treninzima, međutim ima zaista mršavu minutažu što dovoljno govori o konkurenciji kakva vlada u Realu.

Inače, paralelno sa Realovim treningom stigla je i vijest o mogućem transferu Gulera i to u njemačku Bundesligu, preciznije u Borussiju Dortmund.

Oglasi

Žuto-crni su već godinama idealan klub za razvoj mladih igrača te se u Dortmundu nadaju da će sa Gulerom uspjeti uraditi isto što su sa Achrafom Hakimijem prije nekoliko sezona.

Hakimi je prije nekoliko godina stigao u Borussiju te je u međuvremenu postao jedan od najboljih desnih bekova, dok se isti plan smjera i sa bivšim fudbalerom Fenerbahcea.

Za Gulera je ključno da igra redovno te se razvija kako fizički tako i taktički pošto je evidentno da u Realu nema mjesta za startnih 11, dok i sa klupe rijetko dobija priliku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Računajući sva takmičenja Guler je u dosadašnjem dijelu sezone skupio svega 98 minuta. Ključni razlog su svakako povrede, ali i kad je spreman mladi Turčin rijeko kada zaigra.

Iskorišteno vrijeme na terenu turski fudbaler bi obično dobro koristio, uspio je nedavno zabiti i svoj prvijenac, ali sve to nije dovoljno da ubijedi Ancelottija te dobije više prostora za igru.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

serum11
Kakve pod nebom Božijim veze imaju naslov, sadržaj članka i snimka? Koji idiot radi još veće od nas no što prirodno jesmo? Naslov sugerira poniženje suigrača u lošem smislu te zapravo čuvanje vrijednosti investicije preseljenjem u drugi klub, snimka ne pokazuje doslovno ništa ponižavajuće što je učinio Guler, a iz teksta je vidljivo da bi ga poslali na kaljenje u i odličan klub što Borussija Dortmund svakako jest sve da svim prvotimcima treneru i upravi svakodnevno vlastoručno opere automobile, odvede djecu u školu, pošiša travu oko kuće i seksualno ih zadovolji.
1 0
Benz
Smece od novinara, usta te ****m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi