Izgled bivše zvijezde Barcelone šokirao fudbalski svijet, sa 36 godina izgleda kao starac

Fotografija se pojavila na Twitteru

Izgled bivše zvijezde Barcelone šokirao fudbalski svijet, sa 36 godina izgleda kao starac

Endin Čaušević

Legendarni turski fudbaler Arda Turan prije godinu dana iznenadio je sve odlukom da završi svoju karijeru i posveti se trenerskom poslu. Nedavno je pronašao i prvi angažman u trenerskim vodama, a sada je ponovo u centru pažnje jer su svi šokirani izgledom ovog 36-godišnjaka.

Arda Turan je ponikao u Galatasarayju iz kojeg je na ljeto 2011. godine prešao u Atletico Madrid gdje je imao četiri zaista fantastične sezone.

Iz Atletica za 35 miliona eura odlazi u Barcelonu u kojoj je proveo tri sezone i nije bio previše standardan, ali je osvojio skoro sve što je mogao.

U Tursku se vratio početkom 2018. godine kada je potpisao za Bašakšehir, ali je sve iznenadio prošlog ljeta kada je u dresu Galatasarayja u kojem je sve i počelo odlučio da završi karijeru iako su mnogi vjerovali da će još odigrati jednu sezonu.

Odlaskom iz Barcelone se više nije fokusirao previše na igračku karijeru, imao je problem s viškom kilograma i na kraju jednostavno očito više nije želio da se muči i okrenuo se novi izazovima.

Oglasi

Arda je trenutno trener drugoligaša Eyupspora gdje je dobio šansu da se dokaže. Ponovo je u centru pažnje, ali ne zbog fudbala već zbog izgleda koji je sve šokirao.

Pojavila se fotografija na drutšvenim mrežama s jednog od treninga Eyupspora, a mnogi nisu mogli da vjeruju koliko je Arda "ostario" za samo godinu dana.

Sijeda kosa i brada su ga učinile skoro neprepoznatljivim, a mnogi ne mogu da vjeruju da izgleda tako zapušteno i staro iako ima tek 36 godina.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Arda je dubok trag ostavio i u reprezentaciji Turske za koju je odigrao 100 utakmica i postigao je 16 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Izgleda sad kao klasicni abi sa kebab štanda, samo sto ovaj abi ima desetine miliona :D
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi