Arda Turan je večeras pokazao šta znači biti pošten
Turski veznjak je želio da pravda bude zadovoljena, pa je prvo priznao da je zadnji igrao loptom, a potom poslao loptu protivničkoj ekipi

Svaka čast na ovom potezu

Arda Turan je večeras pokazao šta znači biti pošten

E. Škorić

Turski nogometaš Arda Turan večeras je oduševio kompletan nogometni svijet u meču u Antaliji.

Basaksehir, za koji je nastupao i bh. reprezentativac Edin Višća, slavio je u Antaliji s 1:0 i tako se dodatno učvrstio na prvoj poziciji u turskom šampionatu.

Turan se istakao potezom u 19. minuti. Tada je bivši igrač Barcelone priznao sudiji da je posljednji igrao loptom prije nego što je ona otišla u aut.

Sudija, međutim,  nije vjerovao Turanu, pokazao je da je lopta za Basaksehir.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Igrači Antalije su poludjeli zbog toga jer je sudija donio pogrešnu odluku, čak je Sangare zbog protesta dobio žuti karton, a na kraju je Turan loptu izbacio u gol-aut.

Neke stvari zaista treba cijeniti...

Top Komentari

Svojprisebi
To je karakteristika dobrog insana, Ispravljaj pogresku kad imas mogucnost i budi posten
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi