Arda Turan uplovio u bračne vode, a mnogi se nadaju da neće završiti kao Hakan Šukur

Erdogan mu bio svjedok na vjenčanju

Arda Turan uplovio u bračne vode, a mnogi se nadaju da neće završiti kao Hakan Šukur

Endin Čaušević

Turski fudbaler Arda Turan početkom ove godine odlučio je napustiti Barcelonu i vratiti se u domovinu, ali ovaj put ne u Galatasaray već u Basaksehir.

Turan je iznenadio tursku javnost odabirom Basaksehira ispred Galate, no poručio je da vjeruje da je to pravi izbor za njega. Ardi je želja bila da se vrati u Istanbul gdje živi njegova porodica, a čini se da mu je srce konačno na mjestu.

Naime, Arda Turan je odlučio uploviti u bračne vode nakon dugogodišnje veze sa Ashihan Dogan. Vjenčanje je bilo zatvoreno za javnost, a poziv su dobili samo članovi porodice mladenaca. Također, na vjenčanju je bio i predsjednik Turske, Recep Tayyip Erdogan sa suprugom Emine Erdogan.

Također, prema pisanju turskih medija Erdogan je bio i svjedok na ovom vjenčanju što je bila velika čast za Turana. No, u toj zemlji se nadaju da Turan neće proći kao Hakan Šukur kojem je Erdogan također bio na vjenčanju.

Poznato je da se Šukur do kraja života ne može vratiti u Tursku nakon što je bio dio puča prije dvije godine i trenutno živi u Americi. Nadamo se da Turan neće ići njegovim stopama.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi