Gholami nije stigao na pripreme Veleža, ne daju mu da napusti državu

Problemi za Iranca

Gholami nije stigao na pripreme Veleža, ne daju mu da napusti državu

Haris Zilić

U FK Velež lagano se slaže igrački kadar za novu sezonu, a klub je nedavno predstavio i novog trenera, ekipu će predvoditi Damir Čanadi.

Ipak, ekipa će imati i određenih problema na početku prirpema što se tiče fudbalera koji su bili u planovima.

Iranski defanzivac Aref Gholami je pojačao redove Veleža prošle sezone i pokazao se kao vrlo dobar potez Uprave mostarskog kluba.

Ipak, Gholami se nije pojavio na startu priprema, a razlog leži u činjenici da ne može da napusti državu.

Nije prvi put da Gholami ima slične probleme, a kako će se situacija razvijati dalje saznat ćemo u narednim danima.

Rođeni se uveliko pripremaju jer ih već 10. jula očekuje prva utakmica prvog pretkola Konferencijske lige protiv andorskog Inter Escaldesa.

Oglasi

U Veležu su sinoć predstavili i još jedno pojačanje.

Savić u Velež dolazi iz Voždovca, a za ovaj klub i IMT Beograd je u prošloj sezoni u srbijanskoj eliti odigrao 28 utakmica.

Sada je Veležom nastup u Konferencijskoj ligi. Ranije je voljom žrijeba odlučeno da Rođeni budu domaćini 11. jula, ali zbog Međunarodnog dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici susret je pomjeren na dan ranije.

Kako Arena Rođeni još uvijek ne ispunjava uslove za evropsku licencu mostarski tim će ponovo evropske mečeve igrati na stadionu Grbavica što je potvrdila i UEFA.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle, prvi susret između Veleža i andorskog Inter Escladesa je na programu 10. jula od 20 sati, potvrđeno je od strane UEFA-e.

Rođeni će u Andori gostovati osam dana kasnije. Meč na stadionu Nacional u Androrri la Velli na programu je 18. jula od 18 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Gledaj ovih plastičara. Gdje se god se spomene Velež, eto hih, da proćaketaju isusa ti. Bolan ne bio, raspadamo se, igramo na livadi i cilje nam je borba za opstanak jer ispada dosta klubova ove godine. Polili smo kiselinu po stadionu..ništa nam ne ide. Ko nas je kleo, nije štedio. Haj sad marš u Kakanj, Vareš, Gabelu, Međugorje..
8 0
plemic
kakve migrante vi dovodite ...
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi