11

Komentari (11)

plemic
kakve migrante vi dovodite ...
Frane
Uvijek uz IDF protiv terorista u Gazi. Nego ko vam je smislio ovaj dizajn dresova i sponzora, šta bio natječaj na pijaci ko će bolje osmisliti i dobiti dva kašeta kavada.
Ecosport
Vrane genocidaš!
Gr0hot
Jes prcin ti isa pajdo u grudin bija sazad
Frane
Grude bogatije od cijelog I.Mostara.
Gr0hot
user1676312914
Gledaj ovih plastičara. Gdje se god se spomene Velež, eto hih, da proćaketaju isusa ti. Bolan ne bio, raspadamo se, igramo na livadi i cilje nam je borba za opstanak jer ispada dosta klubova ove godine. Polili smo kiselinu po stadionu..ništa nam ne ide. Ko nas je kleo, nije štedio. Haj sad marš u Kakanj, Vareš, Gabelu, Međugorje..
Adohordas
Prica za malu djecu..cujne moze napustiti drzavu hahahah ,ode on u drugi klub ,zivi bili pa vidjeli.
SonPen1946
Vazda cirkus sa plodjenim iz okoline Mostara.
user1718737743
Golamiju je trebao nastup u europi da bi dobio neke papire dozvolu Velez mu je tu izasao u susret to se znalo da lik nece dugo ostati. Eto posto baljezgate sad znate njemu sretno dobar covjek
PRESEDAN
Mobilisan garant
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.