Saudijci su jučer srušili tiket od 160.000 dolara: Nesretni kladioničar ostao bez bogatstva
Dobro će razmisliti da li će se više kladiti navijač koji je jučer uložio ogroman novac na pobjedu Argentine.

A mislio je lako da zaradi

Saudijci su jučer srušili tiket od 160.000 dolara: Nesretni kladioničar ostao bez bogatstva

Eldar Ganibegović

Jučer smo vidjeli veliku senzaciju u prvom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva koja je u konačnici jednog kladioničara koštala čak 160.000 dolara.

U okviru C grupe jučer je Saudijska Arabija priredila senzaciju s 2:1 nakon preokreta savladala Argentinu.

Gaučosi su povelo preko Lionela Messija koji je pogodio s 11 metara, a do kraja poluvremena su imali još tri gola koja su poništena zbog ofsajda.

Jedan je gol ponišen Messiju, a preostala dva Martinezu, pa je na odmor Argentina otišla sa samo 1:0, ali s utiskom da Saudijci nemaju šta da traže na toj utakmici.

Ipak, nisu tako mislili u azijskoj selekciji. Na poluvremenu su se konsolidovali, došli do dva brza gola, preokreta i u konačnici pobjede.

Jedan je kladioninčar bio toliko siguran u pobjedu Argentine, da je na trijumf dvostrukih prvaka svijeta uplatio čak 160.000 dolara.

Oglasi

Kvota za ovaj događaj bila je 1,13, tako da je mogao osvojiti nešto više od 180.000 dolara, ali je na kraju ostao i bez potencijalne zarade i bez uloženih 160.000 dolara.

U istoj grupi jučer su svoju utakmicu odigrali Meksiko i Poljska, a završeno je bez golova, 0:0. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Tako je, iznenađujuće, nakon prvog kola na prvom mjestu Saudijska Arabija, Meksiko i Poljska imaju po bod, dok je na začelju Argentina bez bodova.

U drugom kolu, za tri dana, Saudijci će igrati protiv Poljske, dok se Argentina sastaje s Meksikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi