Argentinac napušta Milan i vraća se u Tursku

Jose Sosa odlazi u Antalyspor

Argentinac napušta Milan i vraća se u Tursku

E. Ganibegović

Jose Sosa bi mogao uskoro napustiti redove Milana i vratiti se u Tursku.

Italijanski mediji prenose kako je Milan navodno prihvatio ponudu od Antalyaspora za Jose Sosu, a sada je na igraču da se odluči.

Sosa je u Milan stigao prošlog ljeta iz Besiktasa, međutim odigrao je svega 15 utakmica kao starter i upisao tri asistencije.

Sky Italia prenosi kako je Milan prihvatio ponudu, tako da je sada samo do igrača da li će pristati napustiti Rossonere i ponovo zaigrati u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac nije bio uvršten u sastav Milana za utakmicu Evropske lige protiv Craiova i kako stvari stoje nije u planovima trenera Vincenza Montelle za sljedeću sezonu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi