10

Komentari (10)

Neznam kakve veze ima Katar sa Copa America, pa Katar je na Arabijskom poluostrvu, pa mozda moze kada Izrael moze igrati kvalifikazije za evropsko prvenstvo iako Izrael nije u Evropi, onda i Katar moze igrati u Copa America.
Haroldinjo
Nema veze druže ali da bi se popunile grupe zato što u južnoj americi ima 10 repki pa zovu 2 reprezentacije kao goste da bi se popunile 3 grupe po 4 repke jel ti sad jasno druže lp
Ibro
Katar je igro muski nisu imali srece nit je sudija bio posten. Bar jedan penal je trebo suditi za Katar. Nesto se razmaho rukama inprijeti citavu utakmicu Katarima
Hooruk
Prelosa je ova Argentina, pogotovo odbrana na čelu sa otamendijem kriminalna. Nemaju sanse za trofej jedino ako bi imali toliku dozu srece kao sto je imao Portugal kad je osvojio euro 2016.
mer12
E moj ti probudi se porediti Evropske ekipe sa ovim Latino je u najmanju ruku smijesno posebno u posljednjih 15 god. Portugal je osvojio Ligu nacija , gdje bi svaka od ovih ekipa os 4 polufinalista dozivjela gololijadu, Nisu Evropski ekipama ni do koljena ni pocemu , njihov Brazil ne moze ni Belgiji nista o ostalim da ne pricam...Oni da se takmice protiv Spanije , Belgije, Svicarske, Holandije , Njemacke i td.smijesno.
Hooruk
Ja nisam ni upoređivao latino ekipe sa europskim, jasno je da su europske ekipe najkvalitetnije barem zadnjih godina, ja sam samo pričao o faktoru sreće koji je nekad nužan kao što je imala Grčka 2004, Portugal 2016 itd. Ali isto tako kolko su bolje evropske ekipe, tako su latino ekipe izjednacenije, tamo nemaš kao u evropi 20-tak ekipa za nabijanje gol razlike. A saberi i koliko desetak latino repki zajedno ima svjetskih titula a koliko 40-tak evropski zajedno imaju pa ces vidjeti.
Hooruk
Na pogresnoj si objavi, eno ti golasavih ronaldovih fotki pa ga onesvjesti koji put.
mer12
Lautaro ih spasio u obje utakmice penal na njemu proslu i sada gol, djete od 21 god. ih spasava sramote
CrveniBaron
Daleko ste dogurali kad vam je Katar slamka spasa!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.