Argentinski novinar otkriva gdje Messi želi završiti karijeru, tvrdi da je već potpisao predugovor

Napušta Evropu?

Argentinski novinar otkriva gdje Messi želi završiti karijeru, tvrdi da je već potpisao predugovor

E. Škorić

Argentinski novinar Martin Liberman tvrdi da budućnost Lionela Messija možda nije u Evropi.

Messi je odlučio da napusti Barcelonu i traži novi klub, pa još uvijek niko sa sigurnošću ne može da kaže gdje će čudotvorac iz Rosarija igrati naredne sezone ili narednih sezona.

Novinar iz Argentine nije želio ustupiti nijednu informaciju koja bi mogla ometati naredne korake napadača iz Barcelone , ali jasno je dao do znanja da postoji određena ponuda jednog kluba u MLS-u.

"Postoji nešto što je sigurno kod vlasnika Intera Miamija, a to je plan Messi u tom klubu zavrđši karijeru uz ekstravagantnu plaću", rekao je Liberman u svojoj radijskoj emisiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Može uživati u miru Floride i ljepoti Miamija gdje Messi već ima stan u Porsche Design Toweru. Messi se nada da će karijeru završiti u SAD-u, a rečeno mi je da postoji i predugovorni sporazum s  vlasnikom Inter Miamija Marcelom Claureom", dodao je Liberman.

Nije isključeno, zapravo, da Messi sada odigra još jednu ili dvije sezone u Manchester Cityju ili nekom drugom većem klubu iz Liga petice, a da onda ispuni vlastitu želju i u Miamiju okonča karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi