4

Komentari (4)

Bezbeli22
Déjà vu! Bio jednom jedan Drago Dumbović i igrao za NK Dinamo (Zagreb). Davne 1980.godine u revanš utakmici finala kupa Jugoslavije između Crvene Zvezde i Dinama na Marakani ušao sa klupe 25 minuta do kraja i dao gol u 70.minuti. Dinamo je osvojio kup, a Dumbovića više nikad i nigdje nije bilo ni na mapi!
Klicko
Hvala za Slovačku Izete
King_Kenny
...on je u krizi otkad je otisao iz Svicarske...lik je panj,nesto slicno Besicu,jer i on je na osnovu onog jednog gola protiv Slovacke izgradio karijeru,kao i Besic na solidnom nastupu protiv Argentine...poslije toga lik nije odigrao utakmicu kako valja.
Jasminn
@King_Kenny i takva dva panja uradili u zivotu vise od tebe. De covjece malo respekta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.