Bh. fudbaler dobio novo poniženje pred jedan od najžešćih evropskih derbija
FOTO: EPA

Čini se da će na ljeto u potragu za novim klubom

Bh. fudbaler dobio novo poniženje pred jedan od najžešćih evropskih derbija

H. Zilić

U toku je jedan od najžešćih gradskih duela u evropskom fudbalu.

Počela je bitka za Solun između Arisa i PAOK-a.

Pred ovaj duel bh. fudbaler Izet Hajrović nadao se da može napokon da mu svane u Arisu, obzirom da je bio najavljen za večeršanji roster Žutih iz Soluna, ali i ovaj put Hajrovića nema ni na klupi za rezervne fudbalere.

Očigledno je da Hajrović proživljava tešku krizu u Solunu, a u četiri mjeseca odigrao je svega 11 minuta za Aris.

Sada već bivši reprezentativac BiH je ljetos stigao u Aris s nadom da će se trznuti i početi podsjećati na svoje najbolje dane kada je bio član Werdera i Galatasaraya.

Hajrović je posljednji nastup upisao sredinom januara kada je u remiju protiv Apollona dobio mizerne četiri minute. U Kupu Grčke također nije igrao.

Potražite više informacija na temu Super League:

U međuvremenu grčki superligaš je ostao bez trenera, ali ni ta promjena nije donijela bolje dane za Hajrovića koji će po svemu sudeći na ljeto u potragu za novim klubom.

Ovome dodajmo da je za novog trenera imenovan German Burgos dugogodišnji pomoćnik Diega Simeonea u Atletico Madridu. On je već stigao u Solun i prisustvuje gradskom derbiju protiv PAOK-a, a tim iz Soluna sa klupe večeras predvodi Giorgos Chorianopoulos pomoćnik u stručnom štabu.

Top Komentari

King_Kenny
...on je u krizi otkad je otisao iz Svicarske...lik je panj,nesto slicno Besicu,jer i on je na osnovu onog jednog gola protiv Slovacke izgradio karijeru,kao i Besic na solidnom nastupu protiv Argentine...poslije toga lik nije odigrao utakmicu kako valja.
6 8
Klicko
Hvala za Slovačku Izete
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi