Arjen Robben se vraća u Holandiju? Voljeli bismo ga vidjeti ovdje, bilo je više poziva...
Van Bommel i Robben su igrali zajedno u Bayernu

Holanđanin od 1. jula postaje slobodan igrač

Arjen Robben se vraća u Holandiju? Voljeli bismo ga vidjeti ovdje, bilo je više poziva...

S. Pašalić

Arjen Robben nedavno odigrao svoju posljednju utakmicu za Bayern.

35-godišnji Holanđanin je proveo 10 godina u bavarskom klubu za koji je odigrao 309 utakmica te je postigao 144 gola, a od 1. jula će biti slobodan igrač.

Nekoliko klubova je pokazalo interes za sada već bivšeg igrača Bayerna, a trener PSV-a Mark van Bommel je priznao kako bi volio da se Robben vrati u klub za koji je igrao od 2002. do 2004. godine.

"Bilo je više od jednog poziva", rekao je Van Bommel za Voetbalzone.

"Ali to je vrlo jednostavno, on je taj koji mora donijeti odluku. On zna da bismo ga voljeli imati ovdje i sada mu moramo dati vrijeme koje mu je potrebno da donese odluku."

"Neću ga pritiskati da donese odluku. To je važna odluka za njega. Može se povući ili može nastaviti igrati. Može nam se pridružiti ili može otići negdje drugdje. Dobio je mnogo ponuda", dodao je trener PSV-a.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Top Komentari

dragonBH
Ovo su igracine, uvijek disciplina i zalaganje.. Ko ce Nejmara i slicne sa 35 godina..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi