'Žestok' navijački obračun Armade i Torcide
Navijači se ne štede (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Poruke su jasne

'Žestok' navijački obračun Armade i Torcide

Midhat Šljivak

Rijeka i Hajduk u ovim trenucima igraju veliki derbi 29. kola HNL-a i rezultat na Rujevici je 0:0. Pred sam početak meča Armada je priredila spektakularnu koreografiju, a potom su se obje navijačke grupe počastile uvredama jer je i Torcida imala odgovor.

Na samom početku utakmice Rijeke i Hajduka na Rujevici rumunski sudija Horaticu Fesnic je morao reagovati i prekinuti meč u prvoj minuti.

Uslijedila je spektakularna koreografija navijača Rijeke, a zatim su navijači s obje strane uputili nekoliko uvrjedljivih poruka.

"Ajkule, nataknemo vas na k***c", pisalo je na paroli navijača splitskog tima koji su došli u Rijeku.

S druge strane jedan dio navijača domaćeg tima imao je poruku na račun velikog rivala i njihovih brojnih problema koje imaju na putu do toliko željene titule prvaka Hrvatske.

Oglasi

"Hajduk živi smiješno", pisalo je na paroli navijača Rijeke.

Očekivano, navijačke skupine se časte uvredama. Ulog u ovom meču je ogroman i danas se i prijateljstva raskidaju zbog utakmice.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Rijeka je trenutno vodeći tim HNL-a. Tim Željka Sopića skupio je 62 boda, dva više od Dinama koji ima meč manje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je još u igri, ali s najmanjim šansama za titulu. Splićani su treći s 56 bodova.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dijow77281
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi