Armenski selektor objasnio šta ih je vodilo do pobjede nad BiH

Znali su šta rade

Armenski selektor objasnio šta ih je vodilo do pobjede nad BiH

M. Šljivak

Armenija je danas sa 4:2 savladala selekciju Bosne i Hercegovine.

Armencima ova pobjeda znači puno i sa njom su ostali u igri za plasman na Evropsko prvenstvo u što još čvrsto vjeruju.

Selektor ove reprezentacije Armen Gyulbudaghyants na press konferenciji je otkrio šta je bilo ključno u današnjoj pobjedi njegove selekcije.

"Drago mi je da se isplatio sav naporan rad, posvećenosti želja naših momaka. U svlačionici su svi ohrabrivali jedni druge, govorili su kako u ovim utakmicama moraju pokazati karakter i učinili su to", rekao je armenski selektor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Posebno je pohvalio Henrikha Mkhitaryana koji je zaslužan za sve golove koje je njegoa selekcija postigla.

"On je čovjek koji je istupio i koji je vodio ekipu do pobjede. Nagrađen je za naporan rad, ali čak i momci koji nisu igrali su pomogli svojom energijom da dođemo do ove pobjede".

Top Komentari

RodjeniRA
Lahko je prdit kad ti sudija čuva ledja. Umjesto penal za BIH i crveni za start s ledja sudija nama zbiberi dva žuta! Ha ja pa onda pametuješ ti sada kako ste vi ovo i ono...
6 0
lega
Zanimljivo mi je to da svaku utakmicu udjemo i igramo kao da nam je zadnja ali samo prvo poluvrijeme drugo poluvrijeme sve je to nešto kilavo lijeno bez volje imalo koji k... se desava zar nema nikog od igraca da kaze ajmo ginut za repku
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi